-->-->

Altınekinliler derneği şubat toplantısını yaptı.

Altınekinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şubat ayı genel değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarda aylık genel değerlendirmenin yanı sıra üniversite öğrencileriyle de bir araya gelinerek istek ve görüşler alınıyor.

Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıya konuşmacı olarak katılan eski Akşehir Müftüsü Hasan Közoğlu, gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Gençliğinizin kıymetini bilin. Birbirinize karşı her zaman güler yüzlü ve saygılı olun. Kötü arkadaşlıklar kurmayın ve o tür arkadaşlıklardan uzak durun. Her zaman kendinizi düşünmeyin, başkalarını da sevindirin. İnsan en çok gençlik yıllarında derde ve tasaya düşer. Siz derinizle başa çıkarken ölçülü olun ve hiçbir zaman isyan etmeyin. Haline şükreden insan her zaman iyi insandır, kanaatkâr olun. Hayat her zaman balköpüğüyle dolu değildir. Hayatın tuzlu, biberli yanları da vardır. Onun için her daim hazırlıklı olun" dedi.

Dernek Başkanı Veli Tekelioğlu ise, dernek olarak birlik ve beraberlik içerisinde hızla büyüdüklerini kaydederek, "Her ay dernek binamız da düzenli olarak toplantılarımızı yapmaktayız. Toplantılarda ki amacımız birbirimizi daha iyi tanımak, sorunlarımıza birlikte çözüm üretmek. Dernek olarak genç arkadaşlarımızın eğitim ve gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Bu noktada eğitimlerini başarıyla gerçekleştirmeleri için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyor, eleştiri ve görüşlerini de dikkate alıyoruz. Derneğimiz geçmiş yıllara oranla ilgi daha da artmaktadır. Umut ediyoruz ki üye sayımız ileriki yıllarda daha da artacaktır. Biz bütün Altınekinlileri derneğimize bekliyoruz. Bir ve beraber olarak Altınekin'i geliştirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Ayrıca Tekelioğlu, Mart ayı toplantısını Altınekin'de gerçekleştireceklerini belirterek, toplantıya gitmek isteyen üye ve öğrencilerin dernek binasına başvurmalarını istedi.

+21°
+11°