Bilgisayar Mühendisi - Adem ATÇEKEN

Merhaba ben Adem ATÇEKEN. Bende sizler gibi Altınekinliyim. Kurumsal Web, Web Dizayn, Otomasyon programlama uzerine çalışmaktayım. Asp.Net, C#. Net ve Java ile programlama yapmaktayım. Db2, SqlServer ve Oracle gibi vs... veri tabanları ile çalıştım.

Şimdi Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığında "Bilgisayar Mühendisi" olarak çalışmaktayım. Daha öncesinde Karayolları Genel Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Çevre ve Orman Bakanlığında görev yaptım.

Bu site yillardan beri Altınekin için ihtiyaç olan bir siteydi. Nihayet bu ihtiyaç şimdi giderildi. İçerigin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Derneğimiz 1997 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Derneğin başında olan abilerimiz dernek için ellerinden geleni yaptılar ve halen yapmaya devam ediyorlar. Tabi dernek işlerini devam ettirmek için maddi ve manevi desteklerini eksik etmediler. Öncelikle derneğimize maddi ve manevi desteğini eksik etmeyen ve Altınekinliler derneğinin çalışmalarında yardımcı olan olan abilerimize teşekkür etmek istiyorum.

Arkadaşlar sayfa hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi altinekindernegi@altinekindernegi.org adresine gönderebilirsiniz. Yada sayfanın yukarısında ki iletişim linkinden de yorum ve görüşlerinizi yazabilirsiniz.

• Webmaster iletişim
    adematceken@hotmail.com