Altınekin sosyal yardımlaşma vakfı öğrencileri giydirdi.

ALTINEKİN (A.A) - 24.03.2010 - Altınekin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca 168 yardıma muhtaç öğrenciye elbise, ayakkabı, çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Altınekin merkez, belde ve köylerde bulunan ilk ve orta öğretim okullarındaki muhtaç öğrenciler, okullarda kurulan komisyonca tek tek tespit edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünün, öğrenci isimlerini  Altınekin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bildirilmesinden sonra Altınekin Belediye Düğün Salonunda Kaymakam Mithat Can Kutluca'nın katılımıyla öğrencilere yardımları dağıtıldı.

Kutluca, fakir ve muhtaç durumdaki öğrencilere imkanları ölçüsünde ayni yardım yapıldığını, ihtiyaç olması halinde bundan sonra da yardımların devam edeceğini belirtti.